Stefan Ljung

Värmlandsodlarna levererar färska champinjoner, vår affärsidé är förutom att verka på en lokal marknad, erbjuda våra kunder god service och den finaste svampen. Idag kryllar det i butikshyllorna av mat och tillbehör från världens alla hörn. Konkurrensen är mycket hård bland alla producenter, alla lobbar för att kunderna ska välja just deras produkt. Vi är inget undantag. Finns gott om lågprissvamp i hyllorna. Om ni inte köpt våra champinjoner tidigare, prova en gång. Tror ni kommer upptäcka viss skillnad.Vi kommer aldrig prismässigt kunna konkurrera med lågprissvampen. Däremot anser vi själva och så även våra trogna kunder att skillnaden på kvalitet är stor.

Vi tycker självklart att butiker i ännu större utsträckning ska erbjuda sina kunder ekologiska och lokalproducerade varor och även lyfta fram dessa mer. Vet att det är en växande kundkrets som söker just dessa varor. Visst kostar det mer, men det får man betalt genom att varorna oftast håller en högre kvalitet och att man vet var det kommer ifrån. 

Tack till alla butiker som säljer våra champinjoner, tack också till alla konsumenter som gör ett klokt val och väljer våra färska champinjoner.

Styrelsen för Värmlandsodlarna Ekonomisk förening

VD
Stefan Ljung

Ordförande
Peter Sjölin

Ledamöter
Stefan Ljung
Kjell Martinsson

Kontakta oss

Vill ni sälja våra produkter, gå in under ordersidorna.
Här kan ni enkelt fylla i era uppgifter, sedan kommer vår partner på Svensk Cater att kontakta er.

Har du frågor om våra produkter så tveka inte att kontakta vår säljare och marknadsansvarige Björn Bergvall.
Som gammal kock deltar han gärna på butiksvisningar. Bjuda konsumenter på provsmak och tips för att lyckas i köket. 

Kontakta Björn på Tfn 076-769 23 91 eller på e-post: bjorn.bergvall@varmlandsodlarna.se

Vill ni istället komma i kontakt för andra frågor ring oss gärna eller skicka e-post.

Värmlandsodlarna
Lugnadalsparken 11
66131 SÄFFLE

Tel: 070-555 93 94
E-post: info@varmlandsodlarna.se

Adress till vår odlingsanläggning
Segerstad Liljenäs gård Liljenäs 210 660 50 Vålberg

Skriv till oss!

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Vår goda svamp levereras av Svensk Cater

Vi levererar

Vi är fullsortimentsgrossist inom mat, dryck och non food till din verksamhet. Vår idé är att leverera riktigt bra råvaror till alla typer av kök, stora som små, enkla som exklusiva.  Vår ambition är att vara en flexibel partner som förutom god  service kan erbjuda våra kunder mervärden,  lönsamhet och omtanke.

Precis som ni älskar vi att arbeta med mat och vår idé är att leverera riktigt bra råvaror till alla typer av kök, stora som små, enkla som exklusiva.

Fyll i nedan formulär om du vill veta mera om oss, har frågor eller vill bli kund. Det går också bra att ta kontakt med säljchefen på det kontor som ligger närmast din ort. Hitta ditt närmsta kontor här. Vi kommer så fort som möjligt att kontakta dig och hjälpa dig med kundnummer och hur och när du vill beställa varor och få dessa utkörda.